Zaaien
Het grasland zaaien wij met een 3 meter brede zaaimachine met voorgebouwde schud-egg. De trekker is uitgerust met brede banden of met dubbele luchtbanden en een vorenpakker zodat de grond over de hele breedte wordt aangedrukt om een gelijkmatig zaaibed te verkrijgen. De kouters worden bij graszaaien uitgerust met brede sloffen, zodat het bijna volle veld op komt.

Maaien
Het gras maaien wij met een 8,5 meter brede vlindercombinatie die is uitgerust met intensief kneuzers.

Harken
Het harken van gras gebeurt bij ons met een 9 meter brede hark met middenafleg. Per rotor zijn er 6 diepte-wielen aanwezig welke zorgdragen voor een optimale bodemaanpassing.

Hakselen
Het hakselen gebeurd met een Claas hakselaar met enorme capaciteit. De hakselaar is uitgerust met een pomp om vloeibaar toevoegingsmiddel toe te voegen. De afvoer gebeurd met grote silagewagens en kippers die alle 4 zijn uitgerust met brede banden en gestuurde assen om zo weinig mogelijk schade aan de graszoden aan te brengen. Op de kuil zit een 15 ton laadschop met dubbellucht om zo een goede vaste kuil te verkrijgen.

Silage persen
Het persen gebeurd met een Claas pers met pak afmetingen van 1,20 B * 0,70 H * 1,20 L tot 1,80 L. Indien gewenst kan het gras gesneden worden. Het wikkelen gebeurd met een Mc Hale wikkelaar die beschikt over een grote capaciteit. De folie welke wij gebruiken is van hoge kwaliteit en staat garant voor een goede conservering. Het stapelen van de pakken gebeurd met de laadschop of met de trekker met frontlader.

Hooi persen
Voor het persen van hooi staan wij voor u klaar met 2 Claas grootpak persen en een Welger kleine pakken pers.

Meer informatie nodig?
Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op via +31(0)475 54 13 61 óf maak gebruik van ons contactformulier. Wij voorzien u dan graag van de benodigde informatie!