Vervaet Hydro Trike 04

Drijfmest
Voor het uitrijden van drijfmest beschikken wij over een Vervaet Trike van 11 m3 en een Joskin getrokken tank van 18,5 m3.
De Vervaet Trike is uitgerust met een zodenbemester van 8,40 meter breed en een bouwland bemester. Tevens beschikt hij over een grote verdringerpomp, bandendrukwisselsysteem en diepteregeling zodat er minimale beschadigingen aan de granen ontstaan tijdens het zodenbemesten.
De Joskin tank beschikt over een bouwlandbemester van 5,40 meter breed, grote banden en een grote verdringerpomp waarmee snel gevuld kan worden. Beide machines zijn uitgerust met computerdosering, zodat zéér nauwkeurig én met een goede verdeling bemest kan worden.

Vervaet Hydro Trike 02

Nieuw voor mestseizoen 2012

Voor het mestseizoen 2012 staan wij voor u klaar met een nieuwe Vervaet Hydro Trike. Deze machine is uitgerust met een 14 M3 tank, een zodebemester van 8.40 meter breed, en een bouwlandbemester van 6 meter breed met een rol erachter zodat er een mooi vlak land achterblijft.

De voordelen van deze machine zijn:

- Lichte machine
- Goede gewichtverdeling
- Zeer wendbaar
- Drukwisselsysteem
- Grote pomp voor snel vullen

Bekalking
Voor het strooien van kalk beschikken wij over een 10 ton strooier met een strooibreedte van 8 meter, de strooier beschikt over grote brede banden wat zorgt voor een minimale insporing.

Meer informatie nodig?
Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op via +31(0)475 54 13 61 óf maak gebruik van ons contactformulier. Wij voorzien u dan graag van de benodigde informatie!